Stroomopwaarts verzorgt groenonderhoud bedrijfspand Fontijne

11-04-2019 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - Maaien, knippen, snoeien, bemesten van de plantvakken en onderhouden van het gazon. De medewerkers Groen van Stroomopwaarts gaan er tegenaan! Zij verzorgen het groenonderhoud rondom het bedrijfspand aan de Industrieweg 20 en 21 in Vlaardingen.

Partner in Groenonderhoud
Onlangs ondertekenden Stroomopwaarts, pandeigenaar Fontijne Vastgoed en de twee huurders - ESD Systeemwanden en Fontijne Holland - de samenwerkingsovereenkomst. ‘Wij streven naar een duurzaam en maatschappelijk verantwoord beheer van onze panden. Door de samenwerking met Stroomopwaarts helpen we mensen weer aan een baan én het groen rondom ons pand wordt goed verzorgd. Het is een win-win situatie’, aldus Marjolein Fontijne, directeur van Fontijne Vastgoed. 

Stroomopwaarts helpt mensen niet alleen weer op weg naar werk, maar ondersteunt ook ondernemers die iets willen terugdoen voor de maatschappij. Ondernemers die graag goed doen voor een ander, zodat iedereen kan deelnemen aan de samenleving. Fontijne Vastgoed, ESD Systeemwanden en Fontijne Holland zijn met deze samenwerking een prachtig voorbeeld voor andere ondernemers.

Sociaal ondernemen is samenwerken
Het creëren van maatschappelijke impact staat steeds vaker op de agenda bij ondernemers en organisaties. Lokale netwerken als Industriële Kring Vlaardingen (IKV) en het Sociaal Economisch Netwerk (SEN) helpen hieraan mee. Zij stimuleren samenwerkingen tussen bedrijven, organisaties en (semi-)overheid met als doel de stad en regio nog mooier en sterker te maken, waarbij iedereen meedoet.

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date