Vlaardingers jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

31-08-2018 Nieuws Redactie

Fotocredits: RTL 4

VLAARDINGEN/AMSTERDAM – Vijftig Vlaardingers van postcodegebied 3135 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Vlaardingen daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 9 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Pepijn (30) uit Vlaardingen is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Ik heb de afgelopen dagen al wat afleveringen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' teruggekeken en volg de actualiteit nauwlettend. Gelukkig ben ik een ster met cijfers, met de rekenvragen komt het dus wel goed! Zenuwachtig ben ik niet echt, ik zie het vooral als een leuk avontuur."


Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners uit Vlaardingen zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Vlaardingen is zondag 9 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.Gerelateerd