Aanzet viert het Aanzet Festival

02-07-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdagmiddag 10 juli sluit Stichting Aanzet het schooljaar feestelijk af. Alle ouders/verzorgers en kinderen die dit schooljaar hebben meegedaan aan een activiteit van Stichting Aanzet zijn van harte welkom op het Aanzet Festival in Kade 40 aan de Westhavenkade.

,,Tijdens het Aanzet Festival bedanken we ouders en kinderen voor hun deelname aan onze activiteiten én inspireren we hen om in de zomervakantie te blijven spelen, bewegen, lezen en leren'', vertelt Marry Broek, directeur van Stichting Aanzet. ,,In de Circustent, de Kunstklas, het Peuter/Techlab, de Dansstudio, de Schminksalon, de Opvoedlounge, de Snoezelhoek en het Ontdekplein kunnen kinderen en ouders samen meedoen aan leuke en leerzame activiteiten. De activiteiten organiseren we samen met onze partners Vlaardingen in Beweging, JOGG Vlaardingen, UN1EK, Madeleine Peuterdans, de Boekfiets en Circus Hannes & Co''.


Opgroeien in Vlaardingen

Halverwege de middag is er nog een feestje: de feestelijke livegang van de website www.opgroeieninvlaardingen.nl : dé digitale informatieplek voor ouders van kinderen in Vlaardingen. Dit is een initiatief van gemeente Vlaardingen en organisaties die zijn betrokken bij het opgroeien van kinderen in Vlaardingen. Samen bieden zij informatie voor ouders over opvoeden, ontwikkelen, opvang, onderwijs, gezondheid en zorg voor kinderen in Vlaardingen.

Ouders en kinderen zijn welkom op het Aanzet Festival op woensdagmiddag 10 juli tussen 13.30 en 16.30 uur in KADE40, Westhavenkade 40 in Vlaardingen. Aanmelden is niet nodig; de toegang is gratis! In Kade 40 is plek voor 200 personen. Vol = even wachten.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date