Absolutely Floyd rockt in de Stadsgehoorzaal

10-04-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Sinds de oprichting in 1965 klinkt de muziek van Pink Floyd in vele huiskamers en concerthallen. Vandaag de dag heeft de muziek nog steeds de kracht om nieuwe generaties aan te spreken. Absolutely Floyd behoort tot de top van de Nederlandse Pink Floyd tributebands en brengt al een aantal jaar odes aan deze legendarische rockband. Ook dit jaar zijn ze weer van de partij, met de nieuwe show ‘Signs of Life’. 

Het motto van de 10-koppige band is ‘Zo dicht mogelijk bij Floyd’. Veel Pink Floyd hits passeren daarom de revue, samen met af en toe een uitstapje naar solo nummers van David Gilmour en Roger Waters. Naast de fantastische muziek wordt de show aangevuld met een prachtige lichtshow en spectaculair beeldmateriaal!

Om uw avond uit compleet te maken is er voor deze voorstelling ook een theaterdiner beschikbaar bij restaurant Westkaai, wat zich op loopafstand van het theater bevindt. U kunt dan genieten van een overheerlijk twee-gangendiner, waarbij het bedienend personeel ervoor zal zorgen dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan.

Stilzitten zal moeilijk worden in de grote zaal van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen tijdens deze spetterende show. Ben jij er ook bij? Bestel snel je kaarten via www.stadsgehoorzaal.nl waar ook het volledige en actuele theaterprogramma te vinden is. 

Absolutely Floyd – Signs of Life 2017-2018
Vrijdag 13 april 2018 – aanvang 20:15 (deuren open 19:15)
Toegangsprijs €19,00 incl. consumptie
Theaterdiner €27,50 incl. koffie

Gerelateerd