Cursus Gezonde Taal met kinderen op excursie naar Corpus

24-08-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Afgelopen maandag 24 augustus is een groep kinderen uit Vlaardingen op excursie geweest naar Corpus. Cursisten van de cursus Gezonde Taal hebben de kinderen begeleid tijdens deze spannende ‘Reis door de mens’. Zij hebben de afgelopen twintig weken hun kennis over het lichaam en gezondheid vergroot en daarmee ook hun kennis van het Nederlands uitgebreid. Daarom was het extra bijzonder om alles nu uitvergroot terug te zien. De kinderen en cursisten hebben geleerd hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het lichaam werkt en vooral wat ze moeten doen om het gezond te houden. Deze ‘Reis door de mens’ was educatief maar ook erg leuk! 

Deze excursie werd gesubsidieerd door het Fonds Schiedam Vlaardingen en is daarnaast mede mogelijk gemaakt door de Bibliotheek de Plataan, JoJo Tours, Corpus en Vlaardingen in Beweging. 

Cursus Gezonde Taal

Met de cursus Gezonde Taal verbeter je, je taal- en gezondheidsvaardigheden. De cursus wordt gedurende twintig weken op woensdag- en vrijdagochtend gegeven. Tijdens de lessen worden verschillende thema’s rondom gezondheid behandeld, allemaal bedoeld om je Nederlands en gezondheidsvaardigheden te verbeteren. Beweeglessen maken een vast onderdeel uit van de cursus. 

Naast de cursus Gezonde Taal biedt de Bibliotheek de Plataan nog veel meer gratis cursussen aan. Een overzicht van alle cursussen vind je in de agenda op onze website www.debibliotheekdeplataan.nl.

 

Informatie en aanmelden
Deelname aan de cursussen is gratis. De lessen worden gegeven in Bibliotheek Vlaardingen Centrum, Waalstraat 100. Er is beperkt plaats dus meld je vooraf aan. Meer informatie of aanmelden: www.debibliotheekdeplataan.nl of tel. 085-0436741 of aan de balie.

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date