Categorieën

Service

Ellen ten Damme: Je veux l’amour

Ellen ten Damme: Je veux l’amour
Uit

Ellen ten Damme: Je veux l’amour

  • Redactie
  • 18-09-2017
  • Uit
Ellen ten Damme: Je veux l’amour

Fotograaf: Danny Ellinger

VLAARDINGEN - Van Parijs naar Berlijn, via Vlaardingen en weer terug. Kris kras door het knarsende en piepende Europa zegt Ellen ten Damme: Chantez! en Dansez! Maintenant!

Muzikale alleskunner Ellen ten Damme raast samen met haar achtkoppige superband The Magpies door een eeuw Europa heen en brengt de geweldige muziek uit de jaren ‘20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen, ook wel het interbellum genoemd, naar Vlaardingen. Maar ook de muziek uit de jaren ‘40 en ‘50 tot aan vandaag. Denk aan de heerlijke nostalgie van Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill, maar ook aan grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich.

Zelf heeft ze in de halve eeuw dat ze hier rondloopt al veel mogen meemaken, amoureuze avonturen of juist niet, toch vraagt zij zich vrolijk af: ‘Moet alles kapot?’ of ‘Gaat alles kapot?’ ‘Moet ik daar wat aan te doen?’ en ‘Kan ik er iets aan doen?’ Het antwoord: nee! Dus laten we zingen en dansen. De liefde en het leven vieren, nu! Je veux l’amour.

Geniet van deze muzikale ode aan de chansonniers en top-entertainers van de vorige eeuw door alleskunner Ellen ten Damme en haar fantastische orkest, dit keer voor het eerst ook Franstalig!

Informatie: Vrijdag 22 september 2017
Aanvang 20:15 uur (deuren open 19:15 uur), € 28,50

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl , en daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →