Het is feest voor kinderen in de bieb

27-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 1 december is er van 10.30 tot 15.00 uur in de centrale bibliotheek, Waalstraat 100, het spetterende Biebpietenfeest. De toegang is gratis. Iedereen is welkom: kinderen, ouders/opvoeders, opa’s en oma’s. Er is een pietenparcours uitgezet met verschillende activiteiten waarmee kinderen een Pietendiploma kunnen halen. Er is veel te doen: van taaitaaipophappen tot knutselen, muziek, voorlezen, schminken en nog veel meer. De biebfotograaf maakt weer de mooiste foto’s tijdens de fotoshoot.

Speciale gasten op het Biebpietenfeest
Er is een speciaal optreden van Goochelaar Ollie met bijzondere goocheltrucs. Onder leiding van Roosje Sloter zingen de kinderen van VillaVoice sinterklaasliedjes. Van zingen word je blij is het motto van dit leuke kinderkoor. Daar is Sinterklaas het helemaal mee eens! De Hoelahoepelpiet komt ook in de bieb! Hoepelpiet heeft in Spanje haar eigen hoepeldansschool. Hoepelen maakt haar vrolijk en blij. Wie doet mee en waagt een hoepeldansje? 

Tijdens het feest is er gratis koffie of thee voor de ouders/opvoeders. En ook voor de dorstige kelen van de kinderen wordt gezorgd. Natuurlijk met wat lekkers erbij. 

Het feest wordt georganiseerd met hulp van CJV Vlaardingen en Un1ek Onderwijs & Opvang. Het hele programma is te vinden op www.bibliotheek.vlaardingen.nl.

Gerelateerd