Kerstconcert Orpheus in Grote Kerk

15-12-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vrijdag 21 december staat Vlaardings Mannenkoor Orpheus in de Grote kerk aan de Markt garant voor een grootse en luisterrijke muzikale avond. De indrukwekkende zang van het mannenkoor wordt afgewisseld met optredens van het Vlaardingse Gospelkoor The Messengers onder leiding van David van de Braak, de sopraan Elma van den Dool, trompettist Ad Murck en organist/pianist Wim Does. Zij zullen allen evenals het mannenkoor maar geheel op hun eigen wijze prachtige en sfeervolle kerstliederen ten gehore brengen.

Naast eigen nummers worden er ook een aantal gezamenlijke nummers gezongen en gespeeld. The Messengers zingen onder andere ‘Jesus the Savior is coming’, ‘Raise your Voices’ en ‘Angels Carol’. Elma van den Dool zingt een vijftal liederen samen met Orpheus, waaronder ‘Son of Mary’ en ‘Cantique de Noël’. Met orgel- en trompetbegeleiding zingt zij ‘Let the bright Seraphim’.

Orpheus brengt nummers als ‘Tollite Hostias’, ‘Nu zijt wellekome’ en ‘Rise up Sheperd’ en samen met sopraan, trompettist en The Messengers ‘Sing we now of Christmas’.  

De algehele muzikale leiding is in handen van Susanna Veerman, dirigente van Orpheus. Het belooft in de monumentale Grote Kerk van Vlaardingen een prachtige avond te worden.

De aanvang van het concert is om 20.00 uur. De kerk gaat om 19.30 uur open. Toegangsbewijzen à € 15,00 (inclusief 1 pauze-consumptie) zijn verkrijgbaar via de website www.vmko.nl , via tel. nummer 06-53909928 en vóór aanvang bij de hoofdingang van de kerk. 

Het concert is mede mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date