Ladies Night in Vue Vlaardingen

04-04-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Oh yes it’s Ladies Night and te feeling is... Op woensdag 8 mei organiseert Vue Vlaardingen een Ladies Night met de film Singel 39. 

Geniet van een heerlijke avond uit, gezellig met je vriendinnen, cocktailtje hier, cocktailtje daar, gooi een sushi achterover en film kijken maar!
Op deze gezellige avond verwennen wij de dames met bubbels, verschillende hapjes, de allerleukste stands van lokale ondernemers en een loterij. Uiteraard ontvangen alle dames na afloop een goed gevulde goodiebag! 

Singel 39
Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière. Nou ja, kijk zelf maar!

Wil jij deze fantastische avond bijwonen met je vriendinnen? Maak kans! Tag een vriendin waarmee jij samen moet gaan en win 2 kaartjes!

Ticketverkoop: www.vuecinemas.nl/specials/event/ladies-night

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date