Categorieën

Service

Nieuwe penningmeester Kroepoekfabriek

Nieuwe penningmeester Kroepoekfabriek
Uit

Nieuwe penningmeester Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 18-03-2016
  • Uit
Nieuwe penningmeester Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - Het afgelopen jaar liep de bestuurstermijn van de penningmeester van de Kroepoekfabriek af René Luimes af en daarom is het bestuur na een zoektocht een nieuw bestuurslid rijker: Sytske Schoenmakers verrijkt de stichting met haar inzet en kennis als vrijwillige penningmeester. De Kroepoekfabriek is blij haar in het bestuur te verwelkomen.

Als jong poppodium met frisse ideeën en succesvolle samenwerkingen in roerige tijden is een kundige penningmeester erg belangrijk. René Luimes heeft deze functie sinds het ontstaan van De Kroepoekfabriek naar grote tevredenheid van de stichting vervuld. Echter, na een lange en vruchtbare periode als penningmeester, heeft hij besloten zijn rol op te geven. Daarom hebben de afgelopen maanden in het teken gestaan van het vinden van een nieuwe penningmeester.

Sytske is in het dagelijks leven actief voor een grote evenementenorganisatie en heeft daarvoor ook een reputatie opgebouwd als eventmanager en marketingspecialist. Als lid van het vijfkoppige bestuur zal zij negen maal per jaar vergaderen over het waarborgen van continuïteit, het financiële welzijn, het aangaan van strategische partnerschappen, huisvesting, personeel en de koers van De Kroepoekfabriek.

De afgelopen jaren is het bestuur geleidelijk ververst. In het bestuur zijn vele verschillende expertises vertegenwoordigd en De Kroepoekfabriek is ervan overtuigd een sterk en toekomstbestendig beleid te kunnen ontwikkelen, zodat ieder kan genieten van goede livemuziek in de regio.