Categorieën

Service

Tango Extremo terug in Vlaardingen

Tango Extremo terug in Vlaardingen
Uit

Tango Extremo terug in Vlaardingen

  • Redactie
  • 25-09-2020
  • Uit
Tango Extremo terug in Vlaardingen
VLAARDINGEN - Trio Tango Extremo, bestaande uit violiste Tanya Schaap, pianist Rob van Kreeveld en contrabassist Sandor Kem, heeft in de afgelopen jaren een flink podiumrepertoire opgebouwd. In binnen- en buitenland bracht dit ensemble de sfeer van tangomuziek over op een breed publiek. Op vrijdag 9 oktober strijken de artiesten weer neer op Vlaardingse bodem voor een intiem optreden in de Stadsgehoorzaal. Neem plaats in de zaal en geniet van een Argentijnse nazomeravond. 

In de afgelopen jaren heeft het trio een eigen stijl weten te ontwikkelen, waarmee zij uitgenodigd zijn om op verschillende bijzondere plekken op te treden. Ze hebben getoerd door 28 landen in de wereld en stonden zelfs als enige niet-Argentijnse orkest op het Buenos Aires Tango Festival: Het meest prestigieuze Tango Festival ter wereld! Ook in Vlaardingen is het gezelschap geen onbekende. Zo namen zij het publiek in 2016 mee naar Havana en werd in 2017 een reis door de tijd gemaakt naar de sfeervolle nachtclubs van de jaren ’20 en ’30 in Berlijn en Parijs. 

Op vrijdag 9 oktober gaat het ensemble terug naar de kern: mooie muziek in intieme setting. Maximaal 150 bezoekers kunnen in Coronaproof theateropstelling genieten van de klanken van de mooiste tangomuziek vanuit diverse verrassende invalshoeken. Het team van de Stadsgehoorzaal heeft ervoor gezorgd dat het theaterbezoek veilig maar vooral sfeervol kan verlopen. Bezoekers worden persoonlijk ontvangen bij de entree om vervolgens met een drankje de zaal te betreden. De drankjes kunnen vervolgens op speciale borrelplankjes gezet worden, welke meteen dienen als overbrugging van de vrij te laten stoelen tussen bezoekers.  De eerste reacties op de aanpak van het theater zijn zeer positief. Bezoekers geven aan een fijne en veilige sfeer te ervaren voorafgaand aan, tijdens én na afloop van de voorstelling. Meer informatie over de maatregelen tijdens het theaterbezoek zijn te vinden op www.stadsgehoorzaal.nl 

Trio Tango Extremo
Vrijdag 9 oktober - 20:15 uur
Toegangsprijs: €19,50
Meer informatie en kaarten via www.stadsgehoorzaal.nl of via de Theaterkassa aan de Schiedamseweg 51 (010 - 434 05 00).

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →