Tentoonstelling Bassie en Adriaan uitgesteld naar oktober

05-04-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De opening van de tentoonstelling 'Bassie & Adriaan – een schat aan herinneringen' is uitgesteld naar oktober 2020. De expositie is een ode aan het populaire kinderduo en zou op 15 juli 2020 haar deuren openen voor het publiek. In verband met de huidige coronacrisis is besloten de tentoonstelling te verplaatsen naar het najaar. De expositie is een reis door zowel het professionele als persoonlijke leven van de twee broers. Dit wordt ondersteund met originele attributen, rekwisieten en foto- en filmmateriaal. De tentoonstelling is van 14 oktober 2020 tot 15 januari 2021 in Vlaardingen te zien.

,,Het is ontzettend jammer dat we de tentoonstelling van Bassie en Adriaan moeten uitstellen, maar wij zien geen andere optie in deze grillige tijden. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en publiek staat voorop. Hoe leuk is het als straks, als deze moeilijke tijd achter de rug is, iedereen maximaal kan genieten van deze tentoonstelling!'', aldus Léanne Selles, directeur Museum Vlaardingen.

De tentoonstelling over het leven van Bassie en Adriaan is ingedeeld in drie thema’s: The Crocksons, over hun beginjaren in acrobatiek, de diverse live-optredens, waaronder het Circus Bassie & Adriaan en hun ongekend succesvolle televisiecarrière. Ook krijgen fans een kijkje in het persoonlijke leven van de broers en kunnen ze bij de wall of fame alle awards en onderscheidingen van het kinderduo bewonderen. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd, van speurtochten tot een stadstour langs diverse opnamelocaties uit de welbekende televisieserie.

De tentoonstelling is van 14 oktober 2020 tot 15 januari 2021 te zien in Museum Vlaardingen en is ontworpen door Pronk Studio Rotterdam. Voor meer informatie: www.museumvlaardingen.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date