Vlaardingen krijgt een nieuw bier

29-06-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Op zaterdag 30 juni tijdens het Haring & Bierfeest heeft Vlaardingen een primeur. Dan wordt een nieuw biertje geïntroduceerd: Vlaardinger Gemeentepils!

Aan het nieuwe biertje is lang gewerkt. “Het is naar traditie gebrouwen, zoals in 1018, dus er is veel tijd in onderzoek en het brouwproces gaan zitten. Het resultaat is er zeker naar!”, aldus de brouwer. “We hebben het feest rondom Vlaardingen 1018 aangegrepen om dit speciale bier te introduceren. Er komen de laatste tijd steeds meer speciaalbieren op de markt, die door de consument zeer worden gewaardeerd. Bovendien wilden we een bier brouwen met minder calorieën. De smaak van Vlaardinger Gemeentepils is bijzonder, maar tegelijkertijd zeer vertrouwd”. 

Alle Vlaardingers zijn uitgenodigd om op 30 juni Vlaardinger Gemeentepils te komen proeven. Het wordt de hele dag gratis uit uitgedeeld. Het promotieteam en de bar staan op de hoek van de Westhavenkade en de Parallelweg. Dus kom gezellig genieten van het Vlaardinger Gemeentepils: het is goed voor de gezondheid, want het is alcoholvrij en er zitten geen calorieën in. 

Bekijk het event  hier