Vaderdag Event op het Van Hogendorpkwartier

17-06-2016 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag is er op het Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier veel te doen. Vanaf 12.00 starten de activiteiten. Het thema is dit keer Racing. Stoere racewagens staan centraal met daarbij een aantal mooie dames. Op de foto met een snelle auto in combinatie met vrouwelijk schoon, dat vinden natuurlijk alle vaders leuk. 

Autodealer VARI is aanwezig met diverse modellen. Ook zijn er mini-quads aanwezig, waarop de kinderen kunnen rijden op een leuk circuit. De allerkleinsten zijn niet vergeten, een springkussen staat klaar voor dolle springpret. DJ Martin Poot van Prikkewater zorgt voor een muzikale noot die past bij het moment van de dag. Diverse kraampjes met mooie Vaderdag aanbiedingen maken het feest compleet. Niemand hoeft meer naar huis zonder mooi, scherp geprijsd en origineel Vaderdagcadeau.

Kans op een slipcursus 


Op zaterdag worden er Vaderdag actiekaartjes uitgedeeld bij de winkeliers en op het grote plein door de gridlady. Vul je nummer in op de Facebookpagina van winkelcentrum van Hogendorpkwartier, like de facebookpagina en maak kans op de slipcursus.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date