Categorieën

Service

Bezoek Museum Vlaardingen in de Kerstvakantie!

Bezoek Museum Vlaardingen in de Kerstvakantie!
Uit

Bezoek Museum Vlaardingen in de Kerstvakantie!

  • Redactie
  • 21-12-2022
  • Uit
Bezoek Museum Vlaardingen in de Kerstvakantie!
VLAARDINGEN - Zin om iets leuks te doen deze Kerstvakantie? Breng een bezoek aan Museum Vlaardingen. Leuk voor het hele gezin. Leer meer over de geschiedenis van deze oude Hollandse stad. Wist je dat Vlaardingen de belangrijkste haringstad van de Republiek was? In het museum ontdek je alles over dit visserijverleden. Maar er is nog veel meer te zien. Bezoek ook de tentoonstelling Lekker dan?!, over de duurzame relatie tussen Vlaardingen en de voedingsmiddelenindustrie. Of maak kennis met de Vlaardingse schilder Willem Brinkman in de tentoonstelling Kijken op gevoel. Via een speciale audiotour ontdek je de bijzondere verhalen die schuilgaan achter de kunstwerken.

Ook voor kinderen hebben we leuke activiteiten. Ga door het hele museum op zoek naar scheepsvlaggen. Deze zijn te vinden op schilderijen, modellen, muurgrafieken, waar dan ook! Of doe de fotospeurtocht en ontdek de scheepsmodellen in het museum. Hoe snel kan je ze allemaal vinden? In onze knutselhoek mogen alle kinderen hun eigen vlaggen maken om mee naar huis te nemen.

Wij hopen jullie deze Kerstvakantie in Museum Vlaardingen te mogen begroeten!

Let op: Speciale openingstijden ivm de feestdagen
Maandag 26 december (Tweede Kerstdag) is het museum geopend van 12.00 - 16.00 uur. Het museum is gesloten op 24, 25 en 31 december en 1 januari.

Museum Vlaardingen
Westhavenkade 54
3131 AG Vlaardingen
010-4348722
[email protected]
www.museumvlaardingen.nl

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →