Categorie├źn

Service

Fonds Schiedam Vlaardingen houdt winteractie

Fonds Schiedam Vlaardingen houdt winteractie
Nieuws

Fonds Schiedam Vlaardingen houdt winteractie

  • Redactie
  • 06-09-2019
  • Nieuws
Fonds Schiedam Vlaardingen houdt winteractie
VLAARDINGEN - Het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. is op zoek naar organisaties die tijdens de donkere maanden iets extra’s willen organiseren voor een bepaalde doelgroep. Denk hierbij aan ouderen, gezinnen in armoede, vluchtelingen, gehandicapten etc. Juist in de wintermaanden kunnen sommige groepen net even een extra steuntje in de rug gebruiken. Daarnaast zijn er rondom de feestdagen genoeg leuke activiteiten te bedenken die mensen samenbrengen zodat niemand zich tijdens deze dagen alleen hoeft te voelen.

De activiteit moet erop gericht zijn om kwetsbare mensen samen te brengen of iets extra’s voor hen te doen. Via een speciaal aanvraagformulier kunnen stichtingen en verenigingen gemakkelijk een aanvraag indienen. Overige stukken van de organisatie zijn niet nodig. Wel moeten de plannen onderbouwd worden met een realistische begroting. Per project kan er max. € 2.500,= worden aangevraagd en de uitvoering ervan moet plaatsvinden in november, december en/of januari.

Tot 25 oktober 2019 kunnen de aanvragen worden ingediend. Alle informatie en het aanvraagformulier is te vinden op website van het Fonds; www.fondssv.nl.

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →