Categorieën

Service

Lever je sportspullen nu in!

Lever je sportspullen nu in!
Sport

Lever je sportspullen nu in!

  • Redactie
  • 24-05-2022
  • Sport
Lever je sportspullen nu in!
VLAARDINGEN - Ben jij uitgekeken op je sportkleding, zit het niet meer lekker of heb je bijvoorbeeld nog een tennisracket, hockeystick of bal over en wil je graag iemand anders de kans bieden om te kunnen sporten en bewegen? Vanaf nu kun je in Vlaardingen (tweede)hands sportkleding en attributen inleveren bij verschillende sportaanbieders. 

Locaties
De sportaanbieders waar tot nu toe een kliko staat waar je je sportspullen kunt achterlaten zijn:
  • vv Zwaluwen
  • sv CWO
  • SC Twist
  • Zwem- en recreatiebad de Kulk

Maak iemand anders blij door je sportkleding, sportschoenen en/ of sportattributen te verzamelen. Doe de schone kleding en attributen in een tas/vuilniszak en lever deze in bij de kliko op een van bovenstaande locaties! 

Iedere Vlaardinger moet kunnen bewegen!
Het niet of onvoldoende hebben van sportschoenen, sportkleding en/of materialen kan een drempel zijn om te gaan bewegen. Dit moet natuurlijk niet als gevolg hebben dat iemand daardoor niet of onvoldoende in beweging kan komen. Door te faciliteren in sportspullen zullen er van jong tot oud meer mogelijkheden zijn om in beweging te komen en te blijven. Denk hierbij aan sportspullen voor in de gymles, voor het buiten spelen, voor sporten en bewegen op de vereniging of gewoon in de vrije tijd. Want: iedere Vlaardinger moet kunnen bewegen! 

Ook meedoen?
Dankzij een bijdrage uit het Sportakkoord is Vlaardingen in Beweging een samenwerking aangegaan met Sportspullenbank NL. Wil jij als vereniging of maatschappelijke organisatie ook bijdragen aan dit initiatief? Neem dan contact op en dan zorgen wij dat er bij jou ook ingezameld kan worden. 

Aanvragen
Verenigingen en organisaties kunnen ook een aanvraag doen voor sportkleding, sportschoenen en/of attributen voor wie dat nodig heeft om sport en beweegdeelname mogelijk te maken of om te blijven doen. 

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar www.stichtingvib.nl/sportspullenbank of neem contact op met Buurtsportcoach Welzijn Diego via [email protected] of 010-3132778.