Categorieën

Service

Luigi Bruins nieuwe hoofdtrainer Zwaluwen

Luigi Bruins nieuwe hoofdtrainer Zwaluwen
Sport

Luigi Bruins nieuwe hoofdtrainer Zwaluwen

  • Redactie
  • 26-01-2024
  • Sport
Luigi Bruins nieuwe hoofdtrainer Zwaluwen

VLAARDINGEN - Zwaluwen Vlaardingen heeft de nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024/2025 gepresenteerd. Na een uitgebreide selectieprocedure en goede gesprekken kwam Luigi Bruins uit de bus; hij staat volgend jaar voor de groep.

,,Zijn indrukwekkende carrière als speler gecombineerd met zijn voetbalkennis en ervaring als assistent-trainer bij het Nederlands Elftal voor spelers onder de 18 jaar, zal een frisse en inspirerende impuls zijn voor de hoofdmacht aan de Zwaluwenlaan'', aldus het bestuur van de Vlaardingse voetbalclub.

Voor Bruins markeert dit een mooie nieuwe fase in zijn carrière, waarin hij aan zijn eerste 'grote trainersklus' begint. Bruins, een bekende naam in de voetbalwereld als voormalig voetballer, brengt een schat aan ervaring en passie voor het spel met zich mee.

Luigi Bruins: ,,Na dit seizoen wil ik een volgende stap maken in mijn trainerscarrière en vanaf het allereerste gesprek met Zwaluwen kreeg ik een goed gevoel. Het vertrouwen dat de club in mij heeft, geeft me echt een boost en ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan en te werken aan het verbeteren van zowel de spelers als het hele team.''