Categorieën

Service

Miljonair worden door bezoek aan MAES notarissen?

Miljonair worden door bezoek aan MAES notarissen?
Nieuws

Miljonair worden door bezoek aan MAES notarissen?

  • Ingezonden mededeling
  • 13-06-2022
  • Nieuws
Miljonair worden door bezoek aan MAES notarissen?
VLAARDINGEN - Een bezoek aan MAES notarissen kan jou en je dierbaren heel veel geld opleveren. Bijvoorbeeld omdat jij met tussenkomst van de notaris je vermogen adequaat beschermt en voorkomt dat anderen - zoals de belastingdienst, schuldeisers, exen, zakenpartners of afvalligen - met jouw geld aan de haal (kunnen) gaan. Natuurlijk; je maakt ook notariskosten, de opdracht moet immers worden uitgevoerd, maar in de meeste gevallen word jij er zelf juist alleen maar beter van. 

Bij elke 500ste akte gaat bij ons de champagne open. Die drinken we met en op de klant die ons die 500ste akte heeft gebracht. Die klant krijgt van ons vanwege dat heuglijk moment ook nog een lot cadeau. Wij spelen dan graag met dat lot voor hem mee in de eerstvolgende trekking van loterij Care-a-lot, de Gezondheidsloterij van Nederland. En dan maakt die klant kans op geweldige prijzen met een hoofdprijs van € 1.000.000. Maar dat is niet alles. Door mee te spelen doen wij met elkaar ook een beetje goed aan de wereld. Wij hebben namelijk Support Casper als goed doel gekozen, waaraan 40 procent van onze inleg wordt overgemaakt. Een echte win-win situatie. 

Maak je zomaar kans om met een bezoek aan MAES notarissen in één keer miljonair te worden. Meer weten? Je leest er hier meer over!

Wij hopen je snel bij ons op kantoor te mogen begroeten.

MAES notarissen
Oosthavenkade 39
3134 NW Vlaardingen
[email protected]
010 - 44 53 777

www.maesnotarissen.nl