Categorie├źn

Service

Rondleidingen Rijnmondiaal in Museum Vlaardingen

Rondleidingen Rijnmondiaal in Museum Vlaardingen
Uit

Rondleidingen Rijnmondiaal in Museum Vlaardingen

  • Advertorial
  • 24-11-2021
  • Uit
Rondleidingen Rijnmondiaal in Museum Vlaardingen
VLAARDINGEN - Ontdek de unieke kenmerken van kunst uit de Rijnmond.

In Museum Vlaardingen is momenteel de tentoonstelling 'Rijnmondiaal - beeldende poëzie uit de regio Rijnmond' te zien. Voor deze tentoonstelling zijn zestien kunstenaars geselecteerd die de eigentijdse beeldende kunst uit de regio Rijnmond vertegenwoordigen. Kunst die gekenmerkt wordt door humor en ironie, geworteld in de realiteit.

Loop mee met een rondleiding door deze tentoonstelling en ontdek zelf de unieke kenmerken van de moderne kunst uit de regio Rijnmond. De rondleiding wordt verzorgd door kunsthistoricus en auteur Thimo te Duits. Thimo werkte voor tal van musea, waaronder Museum Boijmans van Beuningen. Als kunstboekenschrijver is hij gespecialiseerd in moderne kunst, design en architectuur.

Datum: zondag 28 november, 13.00 en 15.00 uur.

Aanmelden via I: [email protected].

Geef aan voor welke rondleiding je je aanmeldt en met hoeveel personen. Per rondleiding geldt een maximum van vijftien personen. Kosten: € 2,50 per persoon.

Bij binnenkomst van het museum dien je in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Vergeet ook niet om een identiteitsbewijs mee te
nemen. Als je geen geldig coronatoegangsbewijs kunt laten zien, kunnen wij je niet toelaten tot het museum.


 

 

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →