Categorie├źn

Service

Sinterklaas logeert ook dit jaar weer in Museum Vlaardingen

Sinterklaas logeert ook dit jaar weer in Museum Vlaardingen
Uit

Sinterklaas logeert ook dit jaar weer in Museum Vlaardingen

  • Redactie
  • 05-11-2022
  • Uit
Sinterklaas logeert ook dit jaar weer in Museum Vlaardingen
VLAARDINGEN - Museum Vlaardingen ontving begin september een appje van Sinterklaas, uit Spanje. Hij vertelde dat hij er erg veel zin in heeft om weer naar Vlaardingen te komen. Hij vroeg of het ook dit jaar weer mogelijk was om in Museum Vlaardingen te logeren...

De directeur van het museum heeft direct terug geappt om Sinterklaas uit te nodigen. Natuurlijk is de Sint van harte welkom! Inmiddels zijn de medewerkers van het museum, samen met de hulppieten, druk bezig met het inrichten van het huis van Sinterklaas. Zijn bed is al bijna opgemaakt, het grote boek staat op zijn bureau en een mooie kachel zorgt er voor dat Sinterklaas het niet koud zal krijgen.

Op zaterdag 12 november zal Sinterklaas in Vlaardingen aankomen. Die dag kunnen de kinderen al een kijkje komen nemen in het Sinterklaashuis. Zondag 13 november heeft de Sint nodig om bij te komen van zijn lange reis en om zijn koffers uit te pakken.  Het Sinterklaashuis is dan gesloten. Vanaf dinsdag 15 november zijn alle kinderen van harte welkom om te komen kijken en spelen in het Sinterklaashuis. Er is van alles te doen zoals een chocoladeletter-speurtocht, knutselen en verkleden. Ook kan je je verlanglijstje in de speciale Sint-brievenbus stoppen. En als niemand kijkt, kan je misschien wel stiekem op het bed van Sinterklaas springen....!

Het Sinterklaashuis is gratis te bezoeken. Een vrijwillige donatie is van harte welkom, dan kan het museum de kachel voor Sinterklaas lekker opstoken! 

Openingstijden Sinterklaashuis:
Zaterdag 12 november: 10.00 - 17.00 uur
15 november t/m 4 december 2022
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondagen 12.00 - 17.00 uur (maandagen gesloten)

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →