Categorieën

Service

Start nieuw seizoen op de Kindertuinen

Start nieuw seizoen op de Kindertuinen
Uit

Start nieuw seizoen op de Kindertuinen

  • Redactie
  • 24-08-2023
  • Uit
Start nieuw seizoen op de Kindertuinen
VLAARDINGEN - Vanaf september 2023 beginnen de themadagen en educatielessen weer op de Kindertuinen aan de Hofsingel 82, 3134 VH Vlaardingen. De Kindertuinen zijn een onderdeel van Stadslandbouw Van Ruytenburch en de activiteiten vinden plaats in een prachtig kleinschalig natuurgebied mét kassen aan de rand van ’t Hof. Op elke 1e of 2e dinsdagochtend van de maand komen Tuinpeuters van 2,5 en 3 jaar om 10.00 uur met mama, papa, oma of opa op de koffie om daarna van 10.15-11.15 uur samen avonturen te beleven en ondertussen te leren over bijvoorbeeld water, dieren, bomen, vlinders en de seizoenen. Elke maand weer nieuwe verrassingen voor slechts € 2,00 per keer. Elke groep telt maximaal 8 peuters en er is nog plaats.

Op elke 1e of 3e zaterdagmiddag van de maand komen de Tuinkleuters 4-6 jaar; voor deze groepen bestaat een wachtlijst. Voor de Tuinkinderen 7-9 jaar is er per seizoen een lespakket samengesteld van 8 lessen op iedere woensdagmiddag van 15.00-16.30 uur. Het blok ‘herfst’ loopt van 20 september t/m 15 november en kost € 10,00 in totaal. Wie zich snel inschrijft kan nog meedoen, de groep is bijna vol. Tot slot worden er voor Tuintieners 10-13 jaar drie thema-avonden georganiseerd rondom een zelfgemaakte maaltijd, uiteraard onder leiding van vakbekwame vrijwilligers zoals in iedere groep. Dit drieluik kost slechts € 15,00. De data zijn 11 november, 10 februari en 11 mei.

Meer info staat ook op www.stadslandbouwvanruytenburch.nl  Benieuwd naar eerdere avonturen? Neem eens een kijkje op Kindertuinen Vlaardingen | Facebook. Aanmeldingen zijn welkom onder vermelding van voornaam, achternaam, geboortedatum van het kind en naam plus mobiel telefoonnummer van een bereikbare volwassene via e-mail [email protected]