Categorieën

Service

Turbo Test Weekend bij Van Kortenhof

Turbo Test Weekend bij Van Kortenhof
Winkelen

Turbo Test Weekend bij Van Kortenhof

  • Advertorial
  • 25-11-2021
  • Winkelen
Turbo Test Weekend bij Van Kortenhof
MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Een gevoel van trots overheerste bij het hele team van Van Kortenhof, toen zij hoorde dat de directie van Specialized USA, Van Kortenhof had uitgekozen om een van hun exclusieve Turbo dealers in Nederland te worden. Want dit high-end fietsmerk maakt elektrische fietsen zoals u ze nog niet eerder gezien of ervaren heeft.

Specialized heeft met hun Turbo collectie bewezen dat innovatie, uitstraling, rijcomfort en design fantastisch gecombineerd kunnen worden. Van een SuperLight editie van slechts 14,9 kg inclusief accu en met een bereik van maar liefst 193km of van een krachtpatser waarmee woon-werkverkeer de favoriete rit van de dag wordt tot de allernieuwste stads e-bike waarmee alle fietstochten een groot avontuur worden. Specialized heeft het allemaal!

Bent u benieuwd geworden naar deze fantastische Specialized Turbo collectie? Dan bent u van harte welkom bij Van Kortenhof Maassluis tijdens het Turbo Test Weekend op 26, 27 en 28 november. Tijdens dit weekend kunt u de volledige nieuwste Turbo collectie bewonderen en testen. En….. besluit u tijdens dit weekend zo’n prachtige Specialized Turbo te (pre)orderen, dan ontvangt u een Michelin-sterren lunch voor 2 personen bij FG Foodlabs van sterrenchef François Geurds kado, voor een onvergetelijke beleving.

Genoeg redenen dus om 26, 27 of 28 november een bezoekje te brengen aan Van Kortenhof Maassluis aan de Heldringstraat 101.

Kijk voor meer informatie op www.vankortenhof.nl

Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →