Categorieën

Service

Wie heeft Wortel gezien?

Wie heeft Wortel gezien?
112

Wie heeft Wortel gezien?

  • Redactie
  • 02-01-2017
  • 112
Wie heeft Wortel gezien?
VLAARDINGEN – Wie heeft Wortel gezien? Deze rood-cyperse, ongecastreerde kater van negentien maanden oud wordt sinds 31 december vermist vanaf de Van Beethovensingel in de VOP. Wortel heeft een kleine witte plek op zijn onderbuikje. Draagt geen halsband of chip. Hij is slank met een paar lichtelijk kalende plekjes op zijn billen wegens een vlooienallergie waarvoor hij deze week naar de dierenarts moest. 

,,Wij hebben hem vanaf twee weekjes oud groot gebracht met eerst een pipetje en toen met de fles. Wortel is dus echt vreselijk gehecht aan ons’’, schrijft baasje Tanja Apeldoorn. ,,Wortel is een echte binnenkat. Hij was altijd bang om naar buiten te gaan. Op 31 december in de middag merkten wij dat hij zich niet meer liet zien en we hebben sindsdien binnen en buiten overal gezocht. Hij moet vreselijk bang zijn geweest en is misschien ergens naar binnen geschoten. Hij wordt vreselijk gemist door mij en mijn drie dochters. Ons gezinnetje is niet meer compleet sinds het verdwijnen van ons poezekind.’’ 

Mocht u een kat hebben gezien die aan het signalement (zie ook de foto) voldoet, neem dan even contact op met Tanja via tel. 06 – 179 31 671.