Café Doodgewoon in het Zonnehuis

06-01-2015 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 15 januari 2015 wordt Café Doodgewoon gehouden in Het Zonnehuis. Het thema van deze avond is 'Vrijwilliger in de palliatieve zorg'. De bijeenkomst is bedoeld voor professionals, patiënten, mantelzorgers en vrijwilligers. Iedereen is welkom. Zeker ook geïnteresseerden in het vrijwilligerswerk in de palliatieve zorg. Mooi en speciaal werk, maar waar nog behoefte is aan nieuwe vrijwilligers. 

Cafe Doodgewoon is een tweemaandelijkse bijeenkomst  voor mensen die te maken hebben met palliatieve zorg binnen onze regio. De bijeenkomsten hebben iedere keer een ander onderwerp, waarbij een professional of een ervaringsdeskundige als gastspreker wordt uitgenodigd. De bijeenkomsten worden in samenwerking gehouden met het Palliatief Netwerk. Het doel van het café  is om cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals met elkaar in contact te brengen, ervaringen te delen en informatie te verstrekken op het gebied van zorg in de laatste levensfase. Voor cliënten is het een laagdrempelige manier om met lotgenoten in contact te komen. 

Het Café doodgewoon start op donderdagavond 15 januari om 19.00 uur in de Brasserie van Het Zonnehuis op de Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen. Voor meer informatie cafédoodgewoon@zgvlaardingen.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date