Maak kennis met onze gedurfde aanpak

24-05-2016 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - Speciaal voor Waterweg Werkt! biedt The MindOffice u een unieke kans! Maar liefst vijf particulieren of bedrijven maken kans op een creatieve brainstormsessie ter waarde van € 750,-! Kunt u deze prijs goed gebruiken, bijvoorbeeld omdat u dé perfecte huisstijl zoekt of een reclamecampagne wil starten? Lees dan snel verder!

The MindOffice hanteert een ‘gedurfde aanpak’. Dit betekent dat onze projecten geen grenzen kennen en worden verrijkt vanuit drie expertises: concept, design en development. Wij werken met een zeer ervaren team dat zowel lokale opdrachtgevers als nationale spelers heeft voorzien van passende huisstijlen, moderne websites, sterke campagnes en meer!

Doordat wij elk onderdeel van het proces zelf in handen hebben, kunnen we optimaal werk leveren. En optimale prestaties vragen om kennis, ervaring, creativiteit én vakmanschap. Tijdens Waterweg Werkt! zitten de drie hoofdspecialisten van The MindOffice met u aan tafel om een strategie te bepalen. Aan het einde van deze sessie zult u naar huis gaan met een fantastisch concept!

The MindOffice hoopt met deze actie een uitdagend concept te ontwikkelen. Een plan waar wij onze creativiteit en ervaring volledig in kwijt kunnen. Het is natuurlijk het leukst als wij dit concept vervolgens mogen realiseren, maar dat is uiteraard volledig aan u!

Wanneer?
De creatieve sessies zullen plaatsvinden op 28 mei tijdens Waterweg Werkt!

Tijdstippen
10.00 – 11.00
12.00 – 13.00
14.00 – 15.00
15.00 – 16.00
16.00 – 17.00 

Hoe doet u mee?
Aanmelden kan HIER! Vertel in uw motivatie over het bedrijf of product en wat u wilt dat wij voor u doen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date