Een goede buur...

29-09-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Een goede buur is beter dan een verre vriend. Wie eenmaal ‘mot’ heeft met de buren zal deze oude wijsheid nog meer onderschrijven. In zo’n situatie, en als je er zelf moeilijk uit komt, kun je ook anderen vragen om te bemiddelen.  Welzijnsorganisatie Minters 'levert' op verzoek zulke Burenbemiddelaars maar in Vlaardingen timmert een iets kleinere organisatie al sinds 2009 aan de weg in hetzelfde werkgebied: Buurtbemiddeling Vlaardingen

Op Nationale Burendag reiken de medewerkers van Buurtbemiddeling Vlaardingen jaarlijks een award uit:  De Vlaardingse Gouden Buur Award. Dit is een stadsprijs  voor speciale bewoners, die ingesteld werd in 2016. Deze prijs is in het leven geroepen voor buurmannen en buurvrouwen die aantoonbaar en zichtbaar betrokken zijn in hun buurt of gewoon voor een buur die het verdient omdat hij/zij al zo lang een prettige buur is. 

Afgelopen vrijdagmiddag ontving Betty van der Bilt-van der Ven in een feestelijke ambiance bij Ontmoetingscentrum de Bijenkorf in Holy deze Vlaardingse Gouden Buur Award 2019 uit handen van Liesbeth Wijbrands, commissielid van de Vrienden van 'Een Goede Buur', die Betty had genomineerd voor de beste buur van Vlaardingen.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date