Leve de republiek !

26-12-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Op 27 december kunnen partijen zich in Vlaardingen voor het laatst inschrijven voor de gemeenteraadsverkiezingen van aanstaand jaar. Tot nu toe heeft er zich één nieuwe partij gemeld: Beter voor Vlaardingen  met Ben Trooster en Marco van Unen.

Eerder lukte het Geert Wilders niet om voldoende kandidaten te vinden voor een Vlaardingse afdeling van de PVV  maar andere partijen zijn nog bezig om voet te krijgen op Vlaardingse bodem. Eén ervan is de partij De Republikeinen met voorman Ben van Herwijnen. Had u ooit of hebt u problemen met Oranje en of hun bewind? Sluit u dan aan bij De Republikeinen, zo luidt de oproep die de partij doet op haar website  Eerst wilde men proberen om enkele zetels bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen te veroveren, maar dat is niet gelukt. De partij komt bij de uitslag zelfs niet voor in de lijst van partijen met onvoldoende stemmen voor een zetel, dus waarschijnlijk ontbrak het al aan voldoende steunverklaringen om zelfs maar mee te mogen doen.

In Vlaardingen en Maasdriel zoeken ze nu in ieder geval kandidaten en een lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. U kunt zich opgeven tot 20 januari 2018. Geïnteresseerde kandidaten kunnen bellen of appen met 06-18878673. Meer over de partij vindt u op het YouTube kanaal van De Republikeinen, inclusief een welkom van Ben van Herwijnen, hier! 

Overigens betaalt Ben voor zijn politieke ambities wel de nodige tol in zijn persoonlijke leven. Op zijn CV  staat daarom deze oproep: ,,Mijn streven naar de Republiek en een President betekent tot dusver wel, dat ik moeilijk een vriendin kan vinden. Zelfs in dit 'oranje-land' zal er toch ten minste éen vrouw rondlopen die wel houdt van de republiek en een President. Ben jij dat, bel me dan meteen op voor een gezellige date 0618878673’’Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date