Reünie Zomerkampen Leger des Heils Vlaardingen

14-07-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 22 september is er een reünie voor alle (oud) deelnemers en leiding van de zomerkampen van het Leger des Heils Vlaardingen. Er zijn deelnemers die 24 keer mee geweest zijn, sommige als kind en later als leid(st)er. Deze reünie geldt natuurlijk ook voor deelnemers die één keer mee geweest zijn. De reünie begint om 15.00 uur tot ongeveer 19.30 uur. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Opgeven via e-mail: zomerkampvlaardingen@gmail.com

De  zomerkampen werden georganiseerd door het jeugdwerk van korps Vlaardingen (Waterweg-Centraal) en gehouden vanaf 1967. Een week vakantie, veel plezier, bijzondere aktiviteiten, sport, zingen bij het kampvuur, volksdansen, spoken, weinig slapen, droppingen en lekker zwemmen in het bosbad. Ook Tom patat werd bezocht en er waren bosspelen overdag en in de nacht. De kabelbaan (van Pieter) over de Geul was een sensatie voor de omgeving. Veel zegeningen ontvangen, teveel om op te noemen.  De leeftijd van de deelnemers varieerde van 4 tot 16 jaar. Voor de kleuters en ook voor de tieners was er een apart programma.

De kampen werden gehouden in Lunteren maar ook in Beekbergen, Elspeet, Markelo, Baarn (herfst) en niet te vergeten het Zinkviooltje aan de Geul in Epen Zuid Limburg. Het aantal deelnemers lag jaarlijks tussen de 70 en 148. De vraag voor deze reünie komt van verschillende oud- deelnemers. Elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en samen weer iets beleven. 

Informatie; ook bij Majoor Hanna Kolijn, Anton van den Berg, Peter van der Borden, Riet Duifhuijsen, John Vink en alle oud jeugwerkers. De brief met de gegevens wordt begin september verstuurd via de mail of, indien gewenst, per post.


Gerelateerd