Verdien tot €300 terug op fiets of OV abonnement

08-07-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Staat u elke dag in de file? Het kan ook anders. TURNN biedt u de mogelijkheid om voordelig een nieuwe fiets te kopen of goedkoper een OV-abonnement af te sluiten. U kunt namelijk tot 300 euro terugkrijgen op uw aankoop. Dat maakt het laten staan van de auto om naar het werk te komen helemaal interessant.

Woont en/of werkt u in Schiedam, Vlaardingen en omstreken? Ga dan naar de website van TURNN voor meer informatie en check of u in aanmerking komt: www.turnn.io/turnn-off-your-car 

 

Nieuw reisplatform

TURNN is een nieuw reisplatform voor de reiziger in de Rotterdamse regio. Recentelijk startte TURNN met twee regelingen gericht op bewoners uit onder andere Schiedam en Vlaardingen: een fiets- en OV-cashback regeling. Deze zijn bedoeld als laatste duwtje in de rug voor degenen die al spelen met de gedachte om de auto te laten en kiezen voor een andere manier van reizen.

TURNN trekt samen op met De Verkeersonderneming. Deze organisatie werkt in de Rotterdamse regio aan het verbeteren van de bereikbaarheid en daarmee het verminderen van files.

Gerelateerd