VOP Buurtlunch groot succes

27-10-2016 Nieuws Redactie

Het team dat de Buurtlunches in de VOP-wijk organiseert

VLAARDINGEN – Op woensdag 26 oktober kwamen tientallen bewoners van de VOP-wijk bij elkaar voor een gezamenlijke lunch. Onder de overkapping van de Lijnbaan werden broodjes verorberd, gesprekken aangegaan en was het vooral gezellig.

,,De eerste echte buurtlunch van de VOP was geslaagd’’, aldus John Huf, één van het team dat de buurtlunch georganiseerd had.  ,,Het enthousiasme heeft ons gesterkt dat we op de goede weg zijn en hier behoefte aan is. Ook de kinderen hebben zich leuk vermaakt, met dank aan de vrijwilligers van Kidsclub De Dolle Olifant. Volgende kans voor de bewoners die niet zijn geweest is op de laatste woensdag van november op het Mendelssohnplein’’.

Tegelijk met de start van de buurtlunches in de VOP-wijk is er nog een andere traditie 'in het leven geroepen’: elke maand wordt er een bloemetje uitgereikt aan een wijkbewoner die zich op bijzondere wijze inzet voor de buurt en haar bewoners. Deze maand is het VOP-boeket uitgereikt aan onderwijsassistent /conciërge en duizendpoot Irma Vennik. Gefeliciteerd !

Bekijk de foto'sGerelateerd