Schrijf je eigen boek!

15-08-2019 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Ze zeggen dat er een miljoen mensen in Nederland zijn die ervan dromen om een boek te schrijven. Stephan Molier was er één van en vorig jaar is zijn droom uitgekomen. Hij heeft in 2018 zijn eerste boek “Bankier van de dood” uitgebracht!

Stephan: ,,Nu ben ik op een missie om ook andere mensen te helpen om hun eigen boek te schrijven. Daarom heb ik de cursus 'Schrijf je eigen boek' gemaakt. Dit is een cursus van 10 lessen waarin we langs de belangrijkste elementen komen om je eigen boek te kunnen schrijven. Deze schrijfcursus gaat van start op maandag 7 oktober om 20.00 uur in Kade40 aan de Westhavenkade 40.

Stephan Molier (1988) verhuisde jaren geleden naar Londen en op de dag van zijn verhuizing sprong er een man van het dak van een bankgebouw. Een aantal dagen later schoot een andere bankier een kogel door zijn eigen hoofd.                                                                                                                                  

In het jaar dat daarop volgde maakte hij de economische crisis van dichtbij mee. Hij had een huisgenoot die werkte als assistent van een bankdirecteur.                                                                                                                                                                                                                                                            Door hem ontdekte hij de wereld van het grote geld, macht en betaalde liefde. Hij nam zijn verhalen mee naar huis en begon met het schrijven van zijn debuutroman “Bankier van de dood”.

Kijk voor meer informatie op www.greatscheme.nl/vlaardingen of  http://kade40.nl/cursus/schrijven/schrijf-je-eigen-boekGerelateerd