Recordopbrengst Ramon de Rond toernooi

26-06-2019 Sport Redactie

VLAARDINGEN – Ruim 22.000 euro, of om precies te zijn: €22505,04. Dat was de opbrengst van het 5e Ramon de Rond toernooi, dat zaterdag 15 juni werd gehouden. Vanavond rond 18.15 uur werd deze uitkomst live bekend gemaakt in het programma “Vlaardingen vandaag” van Omroep Vlaardingen.  Met dat bedrag werd er dus ruim 2000 euro meer opgehaald dan afgelopen jaar.

Het bedrag werd na de bekendmaking in de studio van Omroep Vlaardingen aan de Hoogstraat symbolisch overhandigd aan Ton Legerstee, KiKa-ambassadeur en al 5 jaar trouwe volger van het Ramon de Rond toernooi. Aansluitend gingen de leden van de stichting Vrienden van Ramon de Rond een schub ophangen in de bronzen haring aan de Westhavenkade, ter hoogte van nummer 4, in het kader van ´haringkoppen verbinden’.

Het Ramon de Rondtoernooi is een dag om Ramon de Rond, die 19 maart 2015 overleed na 12 jaar strijden tegen de verschrikkelijke ziekte kanker, te eren en te herinneren in de sfeer die hem zo kenmerkte. Maar ook een dag om het leven te vieren met mensen die je lief zijn. Dit alles met het doel om, naar de wens van Ramon, een mooi bedrag op te halen voor Kika.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date