Boekpresentatie van de Vlaardingse Gabi de Ridder

11-04-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op dinsdagavond 17 april presenteert Gabi de Ridder in de centrale bibliotheek, Waalstraat 100, haar nieuwste boek: Geef me moed.
Toegang is gratis, wel graag vooraf aanmelden.

 

Geef me moed

Tim Hordijk is blij met zijn baan als docent op de Bijbelschool in Biesterlo. Maar hij treft zijn nieuwe woonplaats in grote verwarring aan. Er is al enige tijd een brandstichter actief en de politie krijgt hem maar niet te pakken. De angst in het dorp groeit. Op de Bijbelschool komt Tim in contact met Esther. Zij bewijst hem een grote dienst bij het bewerken van zijn lesmateriaal. Maar zodra hij pogingen doet om haar meer persoonlijk te benaderen, houdt Esther hem op afstand. Waarom is het voor haar zo moeilijk om hem toe te laten in haar leven? Wat is nodig om dichter bij elkaar te komen?


Gabi de Ridder

Gabi vertelt “Ik ben met een groepje uit mijn kerk de cursus ‘DESIGN: je leven’ gaan doen, gewoon om te proeven wat het inhield. Bij de vraag: Wat zou je nu écht willen, voelde ik dat de teleurstelling van 15 jaar geleden weer boven kwam. Ik wilde toen heel graag schrijven, maar het was niets geworden. Ik wilde er wel wat mee, maar wist niet hoe. Mijn maatje stimuleerde me om toch te beginnen met schrijven. Na de cursus ben ik er zelf mee verder gegaan”.

Uitgeverij De Banier publiceerde haar eerste boek: Breng me thuis. Geef me moed is haar tweede roman, eveneens bij Uitgeverij De Banier. Gabi de Ridder is 49 jaar en heeft samen met haar man een bloemenzaak in Vlaardingen.

 

Datum, locatie en tijd

Dinsdag 17 april
Centrale bibliotheek, Waalstraat 100
20.00-22.00 uur
 

Aanmelden

via e-mail: info@bibliotheek.vlaardingen.nl 
telefonisch: 010-4343222
of bij de klantenservice in de bibliotheekvestigingen
 

 

////////////////////////////////////////////////

Gerelateerd