Eenhoorn bij Talk of the Town

02-12-2020 Uit Advertorial

Foto: Jurylid Cees Maree zet zijn schoen voor de test van Talk of the Town

VLAARDINGEN - Vrijdag 4 december is het tijd voor de laatste Talk of the Town van 2020. In de kleine zaal van de Stadsgehoorzaal mogen dertig gasten aanwezig zijn tijdens deze intieme show. Maar ook thuis kan ieder weer meekijken, want zoals tijdens de gehele lockdown, is Talk of the Town live te volgen via de Facebookpagina van de Stadsgehoorzaal. I

In de laatste Talk of the Town van 2020 blikt Vlaardingen terug op 2020 en kijkt men vooruit naar 2021. Zo zal in 2021 een nieuwe burgemeester Vlaardingen komen besturen. Een mooi moment om met huidige burgemeester Bas Eenhoorn de balans op te maken over besturen in coronatijd, het ambt en de vraag: wat heeft iemand nou nodig om een goede burgemeester van Vlaardingen te zijn? Ook het publiek blijft niet achter en mag meedenken over profielschets voor de nieuwe burgervader.

Verder wordt er zoals in iedere Talk of the Town weer een Vlaardings product getest: deze keer volledig in 5 december thema, en wellicht met wel een heel bijzonder jurylid. Ondanks dat de culturele sector al enige tijd te lijden heeft onder corona, is de muziek nog altijd hoorbaar tijdens Talk of the Town. Deze editie zal De Likt het podium betreden. Met hun Vlaardingse roots (onder meer bij De Kroepoekfabriek) veroveren zijn nu menig poppodium. Presentator Tjerk van der Ende gaat in gesprek over de liefde voor de stad, de muziekwereld en de toekomstdromen van de drie mannen.

Zoals iedere editie van Talk of the Town zal er weer een politicus plaatsnemen op ‘de kruk’, waar deze keer Nol Kloosterman het hemd van het lijf wordt gevraagd. En, er staan nog een aantal decemberverrassingen te wachten… Aanstaande vrijdag 4 december is Talk of the Town te zien live via de Facebookpagina van De Stadsgehoorzaal. Start: half negen in de avond.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date