Eerste lustrum Slag om het Anker

07-09-2015 Uit Redactie

De prijsuitreiking in 2014: dirigente Ana Mihajlovic van Mixed Voices neemt het Gouden Anker in ontvangst.

VLAARDINGEN - Op zaterdag 7 november 2015 wordt voor de vijfde keer de ‘Slag om het Anker’ georganiseerd in het elta Hotel, het eerste lustrum! Bij dit jaarlijks terugkerende evenement wordt het Gouden Anker verdedigd door Mixed Voices uit Rotterdam, de winnaar van afgelopen jaar. 

Een dagje uit voor de regio. In de wandelgangen van het Delta hotel staan kraampjes met oude ambachten, proviand en neut. In diverse zalen van het Delta Hotel vinden de optredens plaats. Dit jaar wordt er ook weer gezongen door de koren op partyschip De Diane. Dit jaar doen er 15 koren mee uit binnen- en buitenland. Een professionele jury zal de koren beoordelen. Naast het Gouden Anker wordt er ook weer de ‘Slagboom Vlaardingen’ publieksprijs en ‘De Vlaerdinger’ aanmoedigingsprijs uitgereikt door burgemeester Bert Blase. 

De vijftien koren die dit jaar deelnemen zijn Fermata uit Moravska T%u0159ebova (Tsjechie), Shanty Crew Kreuzberg uit Berlijn (Duitsland), JAKL uit Leopoldsburg (Belgie), WeespertrekvaartMannen (Amsterdam), Kwasi Kloos (Den Haag), Blue Vocals (Delft), De Vlietgrieten (Leidschendam), Dronter Piraten (Dronten), Mixed Voices (Rotterdam), Popkoor4You (Rotterdam), Zanggroep Ratatouille (Vlaardingen), Gospelkoor Expression (Vlaardingen), Gospelkoor Chosen (Vlaardingen), Shantykoor Vlaardingen en Shantykoor de Vlaardingse Muiters. 

Entreekaarten zijn vanaf heden te koop aan de receptie van het Delta Hotel a € 15,- per stuk (incl. Captain’s Dinner, excl. drankjes). Voor drankjes en lunch zijn consumptiemunten te koop op de dag zelf aan de receptie. 

Programma zaterdag 7 november 2015:
11:00 – 11:45 Entree met koffie en Vlaardingse ijzerkoekjes
11:45 – 17:00 Koren concours, met mogelijkheid voor lunch
17:00 – 18:00 Captain’s Dinner
18:00 – 19:00 Optreden Double Density Dance Band
19:00 – 22:00 Prijsuitreiking en after partyGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date