Genoeg te doen in KADE 40

07-03-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De komende weken zijn er weer tal van activiteiten te doen in KADE 40 aan de Westhavenkade 40. Een greep uit de mogelijkheden:


 Geuzenexpositie

In het kader van de Geuzenmaand is er in de centrale hal werk van Vlaardingse kunstenaars tentoongesteld. De Geuzenexpositie is te bezoeken tijdens openingstijden van KADE40. De openingstijden zijn te vinden op kade40.nl  Tijdens het paasweekend is KADE40 gesloten (goede vrijdag geopend tot 16.00 uur). Toegang gratis.

 

Cursus Improvisatietheater

De eerste groep Improvisatietheater is in februari gestart. Wegens het grote aantal aanmeldingen is besloten op 14 maart een 2e groep te laten starten met de Improvisatie-training van Gert-Jan Masselink. Tijdens de training maakt men in 10 lessen kennis met de basisprincipes van het improviseren. Geloof het of niet, maar improviseren is net zo gemakkelijk als het eruit ziet. Toch denkt men snel dat 'improvisatie-grootheden' begiftigd zijn met een bijzonder talent. Iedereen kan (leren) improviseren. Wanneer je je de technieken van het improviseren eigen maakt dan gaat de scène als vanzelf. Improviseren is niet alleen te gebruiken op het podium, maar ook handig toe te passen privé, bijvoorbeeld in een lossere omgang met anderen. Start 14 maart, kosten €125.

 

Keramische draaitechnieken

Voor eenieder die wil kennis maken met het pottenbakkersambacht, start op 15 maart een korte cursus draaitechnieken. Deze cursus bestaat uit 6 lessen. Er wordt kennis gemaakt met draaien, centreren, openen en optrekken van de klei. Na deze korte cursus is bekend wat draaien inhoudt en kan er doorgestroomd worden naar de jaarcursus. Start 15 maart, kosten €72.

 

Straatfotografie

Fotografieliefhebbers kunnen in maart deelnemen aan de cursus Straatfotografie van docent/fotograaf John Middelkoop. Gedurende 4 lessen en een gezamenlijke fieldtrip gaat de groep aan de slag met een aantal kleine opdrachten en worden de technieken van straatfotografie eigen gemaakt. Start 15 maart, kosten €80.

 

Sneak Peek

Lukt het niet om een keuze te maken uit het cursusaanbod? Schrijf je dan eens in voor een Sneak Peek. Tijdens deze verrassingsworkshop op de 3e donderdag van de maand maak je kort kennis met een van de vele cursussen die bij KADE40 worden gegeven. Wat je gaat doen, zeggen we nog niet. Kom een kijkje nemen achter de schermen en schrijf je in! Donderdag 17 februari, kosten €5 (cash te voldoen bij aanvang).

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date