Muzikaal kerstontbijt bij Plus-Radio

22-12-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Heeft u ook zo’n behoefte aan gezelligheid en samenzijn tijdens deze kerstdagen? Uw eigen Vlaardingse seniorenomroep Plus-Radio maakt op eerste kerstdag tussen 8.00 en 10.00 uur ’s ochtends een speciale live uitzending. Op kerstochtend kunt u online aanschuiven bij ons muzikaal Kerstontbijt! Plus-Radio heeft hiervoor bij een groot aantal senioren in Vlaardingen een lekkere versnapering in de brievenbus bezorgd voor bij het kerstontbijt!

Onze presentatoren zitten op eerste kerstdag klaar aan hun eigen Kerst ontbijttafel en draaien uw favoriete kerstplaatjes, zodat u helemaal in de stemming kunt komen. U kunt lekker meeluisteren, maar ook inloggen vanaf uw i-Pad, tablet of telefoon met camera en zo samen met andere Vlaardingers het Kerstontbijt beleven. 

En daar blijft het niet bij! De hele kerstperiode, maar ook tijdens Oud en Nieuw, zenden we een speciale feestdagenprogrammering uit. Van Hollandse kersthits totkKerstcabaret en van country met Kerst tot gouwe ouwe krakende kerstplaatjes.  

Onze live-uitzending is te beluisteren via www.radioplus.nl (via dezelfde site kunt u ook inloggen en meedoen met het programma). Wilt u uw kerstplaatje aanvragen? Bel dan tijdens deze uitzending naar 010-474 2601. U kunt ook vooraf (24/7) een WhatsApp tekst- of spraakbericht sturen met uw verzoeknummer naar 010-474 3636.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date