Ready voor hét theaterfenomeen JEANS?

03-10-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Met ‘Blame it on the Boogie’ komt JEANS op vrijdag 5 oktober met een gloednieuwe, spetterende musical naar de Stadsgehoorzaal. De onwijs getalenteerde cast neemt u mee op een swingende reis vol diverse muziekstijlen en de grootste hits van nu tot en met de jaren 50! ‘Put on your dancingshoes, come on down and boogie with us all night long!’ 

JEANS transformeert op unieke en succesvolle wijze bekende hits om in een verassende theatershow voor jong en oud. Met hun succesvolle voorstellingen zoals ‘Magic’ en ‘A Brand New Day’ veroveren ze sinds 1986 de harten van vele bezoekers door een spetterend muzikaal feest neer te zetten en een lust voor het oog te zijn. Met nieuwe, jonge talenten in de cast zullen ze u ook dit keer wegblazen met hun zang, dans en acteerwerk! 

Alleen naar het theater?


Gek op theater, maar liever niet alleen? Geen probleem! De Stadgehoorzaal verwelkomt u met het solo-arrangement bij de voorstelling van Jeans om 19.30 uur. Onder het genot van een kopje koffie/thee leert u de andere theaterbezoekers kennen, om vervolgens gezamenlijk te genieten van de wervelende show. In de pauze en/of na afloop kunt u onder het genot van een drankje nog even napraten en geven we de liefhebbers een exclusieve rondleiding.  

Bent u er ook bij? Bestel snel uw kaarten via www.stadsgehoorzaal.nl waar het volledige en actuele theaterprogramma te vinden is. 

Vrijdag 5 oktober, aanvang 20.15 uur (19.15 deuren open), toegangsprijs €27,50 incl. pauzedrankje, solo-arrangement €32,50 incl. een rondleiding en twee consumpties.

Gerelateerd