Categorieën

Service

Rory Dickhoff van Kroepoekfabriek naar Berlijn

Rory Dickhoff van Kroepoekfabriek naar Berlijn
Uit

Rory Dickhoff van Kroepoekfabriek naar Berlijn

  • Redactie
  • 22-10-2014
  • Uit
Rory Dickhoff van Kroepoekfabriek naar Berlijn

VLAARDINGEN - Na bijna vier jaar trouwe dienst verlaat Rory Dickhoff de Kroepoekfabriek. Dickhoff volgt zijn droom en begint met een compagnon de nieuwe horeca onderneming ‘Berlijn’ op de Westhavenplaats in Vlaardingen.

In bijna vier jaar tijd heeft hij met het team De KF helpen opbouwen tot een succesvol poppodium. ,,Mijn werkzaamheden bestonden uit het werven en begeleiden van de vrijwillige kroe, het praktisch voorbereiden van concertavonden en het organiseren van zakelijke evenementen'', vertelt Rory. ,,Met het team zijn we met niks begonnen en het lijkt er inmiddels op dat we echt wat moois hebben neergezet met elkaar!''

Deze maand neemt het poppodium echt afscheid van de horecaman. ,,Aan de ene kant een enorm gemis'', geeft KF directeur Renske Verbeek aan. ,,Maar wat overheerst is een enorm gevoel van gunnen. We zijn onwijs blij voor Rory en ook een beetje trots.'' Met het laatste doelt ze op het feit dat De Kroepoekfabriek een plek is voor talentontwikkeling op het podium én achter de schermen. En de stap die Rory maakt is daar het ultieme voorbeeld van.

Dickhoff: ,,Precies in mijn pubertijd, was er niets soortgelijks in Vlaardingen. Dat was voor mij een belangrijke motivatie om me voor De Kroepoekfabriek in te zetten. Omdat ik vind dat Vlaardingen een dergelijke plek nodig heeft en omdat ik dat zelf echt gemist heb. In drieënhalf jaar tijd is De Kroepoekfabriek geworden van iets dat nog niet bestond tot een gevestigd poppodium en in die tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Zonder die ervaringen en opgedane kennis had ik nu de stap naar het ondernemerschap niet durven nemen.''

Dickhoff hoopt nog voor de jaarwisseling ‘Berlijn’ te kunnen openen in het prachtige pand aan de Westhavenkade 1-3, het pand waar tot voor kort de Irish Pub was gevestigd. Van onder tot boven krijgt het interieur een nieuw design. Licht, eigentijds en met een industriële, vintage look & feel.