Categorieën

Service

Shantycafé in Prikkewater

Shantycafé in Prikkewater
Uit

Shantycafé in Prikkewater

  • Advertorial
  • 31-01-2017
  • Uit
Shantycafé in Prikkewater
VLAARDINGEN - Op Zondag 5 februari organiseert Partycentrum ‘t Prikkewater Packhuys van 14.00 tot 17.00 uur het inmiddels bekende en niet meer weg te denken Vlaardings Shantycafé. U kunt hier genieten van bekende Shantymuziek maar ook ander repertoire komt ruim aan bod waarbij het moeilijk is van de dansvloer te blijven. Wilt u meezingen, meespelen of zelf een lied laten horen. Gewoon doen want daarvoor is het een Shantycafé. Veel leden van shantykoren beleefden hier reeds een heerlijke zondagmiddag. Shantygroep de ‘Vaste Mannen’ verzorgt weer de muzikale omlijsting en begeleidt u graag. 

Dit keer zal een deel van de bemanning van de Helius Shanty Zangers uit Hellevoetsluis een paar van hun beste songs ten gehore brengen waaronder het uit Engeland overgewaaide en op dit moment populaire ‘One More Pull’ en het Franse ‘Le Capitain de San Malo’ die zij grotendeels a capella  brengen, als een kleine greep uit hun uitgebreide Shanty repertoire pur sang. Verder gebeurt er altijd wel iets spontaans en weet een nieuw talent M/V de weg naar het podium te vinden. De Vaste Mannen staan graag tot Uw beschikking om u te begeleiden. Liever uw eigen begeleiding of gezamenlijk? Prima!

Kortom een heerlijke Shanty zondagmiddag, waarbij wordt gezongen en gedanst en waar Shantyliefhebbers elkaar ontmoeten om leuke ideeën of nieuw repertoire op te doen. Het is er warm en gezellig. De muziekinstallatie is professioneel en er heerst een unieke sfeer. Een leuke muzikale Zondagmiddag die u niet wilt missen. 

Parkeren en Toegang tot dit feest is wederom gratis! U vindt het Partycentrum Prikkewater Packhuys aan de Koningin Wilhelminahaven zz 3 in Vlaardingen.

Partycentrum Prikkewater

Koningin Wilhelminahaven Zuidwestzijde 3, Vlaardingen

Meer over Partycentrum Prikkewater →