Winterse vakantie naar Lapland en IJsland meer in trek

10-09-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Sinds vorig jaar kiezen meer mensen voor een alternatieve wintersportvakantie. Reisorganisaties spelen daar slim op in door vluchten aan te bieden vanaf Amsterdam naar Lapland en Reijkjavik. Reisadviseurs van VakantieXperts de Groot zijn alvast een kijkje gaan nemen en hebben ervaren hoe leuk het kan zijn.

Activiteiten als  IJsvissen, sneeuwscootersafari, sneeuwwandelen met grote 'tennisklappers', skiën, langlaufen, een rit met sledehonden, op bezoek bij de rendieren, varen met een ijsbreker, alles is anders dan een 'gewone' wintersportvakantie naar Oostenrijk of Frankrijk. Dat vergt wel wat meer voorbereiding. 

Op donderdagavond 15 september organiseert VakantieXperts daarom in de vroegere drukkerij van de Schakel aan de Dr. Kuyperkade een informatieve avond over deze avontuurlijke vakanties. Na de pauze komt IJsland de beurt. Ook een bestemming die bij veel mensen nog hoog op hun lijstje staat. Wilt u meer weten over dit land van vulkanen, walvissen spotten, gletsjers heetwaterbronnen etc? Geef u dan op bij VakantieXperts de Groot.  Tel: 010 - 4348677. Toegang is na aanmelding gratis.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date