Droomkoopdagen bij De Witte Garantiemakelaars!

10-09-2014 Wonen Redactie

VLAARDINGEN - De economie groeit weer en het consumentenvertrouwen stijgt. Het is nog maar een kwestie van tijd voordat de huizenprijzen weer omhoog gaan. En net in deze tijd krijgen de mensen die een huis zoeken nog één keer de mogelijkheid om hun slag te slaan. Tijdens de September Droomkoopdagen worden de prijzen van een deel van ons woningaanbod eenmalig extra verlaagd tot hun absolute bodemprijs. Deze bijvoorbeeld! En die prijzen gelden dus alleen voor September.

De Droomkoopdagen zijn interessant voor zowel de woningverkopers als de huizenkopers. Voor de mensen die de wens hebben om afscheid te nemen van hun huidige woning, zodat ze kunnen verhuizen naar een andere locatie, is dit dé gelegenheid om die wens in vervulling te laten komen. Een aantal mensen wil hun huis daarom scherp verkopen. Ze hebben geen lange onzekerheid meer en kunnen een periode voor zichzelf afsluiten.

In September zijn een aantal woningen in ons aanbod eenmalig in prijs verlaagd; onderhandelen is dus overbodig voor de kopende partij.  Voor iedereen is het dus mogelijk om je absolute droomwoning te bemachtigen. En dit is hét moment, want de woningmarkt is aan het uit bodemen. De rente ligt laag en ook de overdrachtsbelasting is laag.

Natuurlijk is er niemand die in een opwelling een huis koopt; een goede voorbereiding voor de Droomkoopdagen in September is dan ook essentieel, adviseert De Witte Garantiemakelaars. Neem na het lezen van dit artikel contact op met uw financieel adviseur of praat met een aankoopmakelaar. U kunt elke deelnemende woning zonder enige verplichting bezichtigen. Doe uw huiswerk en win hypothecair advies in, want 30 september is de deadline. Alleen in September worden de woningen tegen extreem lage prijzen verkocht. Daarna gelden de oude tarieven weer. Bel De Witte Garantiemakelaars op  010 - 434 38 44 voor de bodemprijs van dit unieke aanbod!

Na deze actie staan wij voor u klaar met de landelijke open huizen dag op 4 oktober.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date