Is uw nieuwe woning in de Mahlerstraat?

15-06-2017 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Twee jaar geleden verkocht Van Zon Makelaars het huis van Monique Juursema na een verbroken relatie. In de week dat ze de sleutel van hier nieuwe woning krijgt, vindt ze echter de liefde opnieuw, waardoor de nieuwe woning nu te klein wordt. Ook deze woning wordt nu uiteraard weer via Van Zon makelaars verkocht.Mijn naam is Monique Juursema en ik verkoop via Van Zon Makelaars de Mahlerstraat nummer 68 in Vlaardingen, waar ik nu met mijn (samengestelde) gezin twee jaar met veel plezier woon. Wij hadden hier nog jaren vanwege het woongenot willen blijven wonen, maar inmiddels is het derde kindje binnen ons gezin op komst en daar leent dit gezellige, knusse huis zich niet echt voor.

Ik ben twee jaar geleden voor dit huis gevallen vanwege zijn uitstraling: het ligt aan het begin van een gezellige, groene straat en met het aangezicht van het zonnetje op de groen/witte pui, was ik eigenlijk direct verkocht. Natuurlijk nog wel even een rondje door het huis om te bezichtigen: nette badkamer, ruime woonkamer met nieuwe, mooie keuken erin, voldoende kast- en bergruimte, fijne slaapkamer met schuifpui naar de tuin, een stoere op maat gemaakte hoogslaper voor mijn zoontje, bijkeuken en een grote houten schuur met glas-in-lood-ramen. Alles behalve een tegenvaller dus, en na enig onderhandelen, mocht ik het míjn huis noemen.

Zoals gezegd wonen wij hier met veel plezier: het is een heerlijk huis, fijne buurt, leuke buren en doordat we de schuur hebben vernieuwd en een zitje onder een afdak hebben gecreëerd, kunnen we nog meer van de zon genieten. Wij zijn er (bijna helaas) aan het 'uitgroeien' en daarom op zoek naar iets groters. Anders zouden we zeker niet verhuizen.

Ik weet zeker dat een alleenstaande shop-aholic (vanwege de kastruimte), een stelletje of een klein gezin geen miskoop doet aan dit huis en het stokje 'woonplezier' zal overnemen.

Interesse in deze woninjg? neem contact op met Van Zon makelaars!

Van Zon Makelaars
Billitonlaan 120
info@vanzonmakelaars.nl
010 - 435 76 00
www.vanzonmakelaars.nl