Is uw volgende huis in de Abelendreef?

20-02-2018 Wonen Redactie

VLAARDINGEN - Van Zon Makelaars wil u op een leuke manier informeren over een bijzondere woning die zij in de verkoop hebben. En wie kunnen dat beter doen dan de bewoners zelf. Onderstaand dan ook een interview met Leendert en Joke, wonende aan de Abelendreef. Els van den Tempel neemt het interview bij hen af.

Wie ben je?
Wij zijn Leendert en Joke. 

Welke woning verkoopt u via Van Zon Makelaars?
Abelendreef 7.

Hoe lang heeft u hier gewoond?
Wij zijn hier in 2008 komen wonen, dus 10 jaar.

Waarom ga je verhuizen?
De Abelendreef is een heerlijk ruim huis, met een grote woonkamer, heerlijke woonkeuken, een fantastische serre en grote slaapkamers. Op de begane grond is een kamer in gebruik als kantoor. We genieten nog steeds van de grote tuin, waar op elk moment van de dag zowel zon- als schaduwplekken te vinden zijn. Inmiddels zijn we in een andere fase van ons leven gekomen, kinderen wonen niet meer thuis en we merken dat we een andere verhouding tussen werk en vrije tijd gaan krijgen. Hierbij past een appartement beter.

Waarom heb je destijds gekozen voor deze woning?
Het heerlijke ruime, vrijstaande huis, maar ook de doodlopende straat, de rust voor en achter het huis, de mogelijkheid om binnen een minuut te wandelen in het groene Midden Delfland, maakte dat de Abelendreef voor ons het perfecte huis was. We hebben veel aan de binnenkant van het huis veranderd, dat gaf ons de gelegenheid om al onze wensen te vervullen. Een goede werkkamer op de begane grond, die vanuit de hal bereikbaar is, zodat werk en wonen gescheiden blijven. En de grote bovenverdieping, waar we 2 volledige badkamers konden creëren. Dit is in een gezin met pubers en met logés een heerlijk gegeven!

Wat zou u de kopers van uw woning absoluut willen laten weten?
Het blijft ons ook nog steeds verbazen hoe rustgevend en groen de omgeving is. Naast het al genoemde Midden Delfland, zijn ook de waterrecreatie op de Vaart en sport- en wandel mogelijkheden van de Broekpolder vlakbij. Geen parkeerstress, geen verkeersherrie, maar vooral rust en ruimte en wakker worden door het geluid van vogels. Je woont hier ‘buiten’, terwijl de stad en alles wat daarbij hoort, vlakbij is. Winkels, scholen, openbaar vervoer, theater en bioscoop, het is er allemaal. 

Wij hopen dat wij u nieuwsgierig hebben gemaakt, Van Zon Makelaars geeft u graag een rondleiding door ons huis!!!

Meer informatie
Van Zon Makelaars
Billitonlaan 120
3131 LL  Vlaardingen
info@vanzonmakelaars.nl
010 - 435 76 00 

www.vanzonmakelaars.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date