Categorieën

Service

Wandel mee op Tweede Paasdag!

Wandel mee op Tweede Paasdag!
Uit

Wandel mee op Tweede Paasdag!

  • Redactie
  • 01-04-2023
  • Uit
Wandel mee op Tweede Paasdag!
VLAARDINGEN - Wil jij Tweede Paasdag op een actieve en meditatieve manier beginnen? Kom dan in beweging en wandel mee tijdens een gezellige paaswandeling onder leiding van Hanneke Blom. We vertrekken om 10.00 uur vanaf De Windwijzer voor een wandeling van ongeveer drie kilometer.

Pasen is het feest van hoop en nieuw leven. Tijdens de paaswandeling op maandag 10 april zoeken we daarom samen naar tekenen van hoop en nieuw leven. Tekenen die we meenemen of vast proberen te leggen met de camera op onze telefoon. Onderweg is er natuurlijk ook ruimte voor gesprek en stilte.

Na de wandeling steken we in De Windwijzer de nieuwe paaskaars aan en kunnen de tekenen van hoop en nieuw leven met elkaar worden gedeeld. Met een kopje koffie, thee en wat lekkers praten we nog even na. Graag aanmelden via [email protected]. Entree is €2,50. De wandeling duurt van 10.00 tot 12.00 uur en start vanaf De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95. Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Hanneke via [email protected].

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →