Categorie├źn

Service

WINACTIE: Sportteams opgelet!

WINACTIE: Sportteams opgelet!
Uit

WINACTIE: Sportteams opgelet!

  • Ingezonden mededeling
  • 10-02-2022
  • Uit
WINACTIE: Sportteams opgelet!
VLAARDINGEN - Water is voor iedereen belangrijk! In 2022 bestaat de Nieuwe (Water)weg 150 jaar. Zonder deze open (water)verbinding waren de Rotterdamse haven en de omliggende steden nooit uitgegroeid tot wat ze nu zijn. Laat dit water nou ook een zeer belangrijke rol voor Het Delta Hotel Vlaardingen spelen. Het staat namelijk al meer dan 66 jaar met haar voeten in het water en het thema is dan ook niet voor niets gebaseerd op het sportieve (water) thema: Oceaanzeilen. 

Deze sportieve visie gericht op teamwork en het water in combinatie met het 150 jarig jubileum willen wij graag met jullie vieren. Om het 150 jarig jubileum te vieren zijn wij op zoek naar 150 sportteams door heel Nederland die wij willen voorzien van mooie Delta Hotel “goodiebags” en bidons gevuld met WATER. 

Wil jij een van deze 150 winnende teams worden? Laat op de Facebookpagina van het Delta Hotel jullie teamnaam achter. 1 voorwaarde, je moet een teamfoto/video op een van de socials van het hotel plaatsen en hun taggen. Het team met de meest creatieve inzending wint ook nog eens een overnachting inclusief ontbijt voor het hele team!

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →