Agenda

Vrijdag 26 mei

26-05-2023 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

750 jaar Vlaardingen in het Streekmuseum

VLAARDINGEN - In het Streekmuseum Jan Anderson aan de Kethelweg 50 is een tentoonstelling te zien over 750 jaar Vlaardingen. Het Streekmuseum toont in deze tentoonstelling de geschiedenis van Vlaardingen. Het museum is de gehele ‘Feestmaand’ mei iedere middag van 14.00 tot 16.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Figuratieve schilderijen in de Groene Luiken

VLAARDINGEN - Sandra Sahertian en Thea Moree exposeren tot 30 mei met figuratieve schilderijen in het aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 in Vlaardingen. U kunt hun werk tijdens de openingstijden van het Aanloophuis bekijken. Dit huis is elke dag van 13.00 tot  16.00 uurgeopend. Behalve kijken, kunt u het werk ook kopen of een schilderij bestellen naar eigen wens en kleur.

Dino’s in Museum Vlaardingen!

VLAARDINGEN - Kom naar Museum Vlaardingen en ga op avontuur in de spannende dino-tentoonstelling. Ontmoet dinosaurussen en andere coole dieren uit de oertijd. In de tentoonstelling is heel veel te zien en te doen. Zo kan je dino’s laten bewegen, botten opgraven, eieren zoeken, puzzels oplossen en andere leuke opdrachten doen, kleuren, knutselen en nog veel meer…

Tsjechische fotografe exposeert in het Zonnehuis

VLAARDINGEN – In de Brasserie van het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5 is de expositie ‘Momenten van reizen’ te zien van de professionele Tsjechische fotografe Petra Zápecová. De kunstenares komt uit Moravská Třebová, de zusterstad van Vlaardingen. Tot haar favoriete onderwerpen behoren de natuur, kinderen en het dagelijks leven. Haar vele reizen en de natuur zijn een grote bron van inspiratie voor haar. Ze heeft al veel landen bezocht en vrienden gemaakt, waaronder ook in Nederland.  De expositie is dagelijks te zien tot 8 juli.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date