Getuigen van aanrijding gezocht!

17-08-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN – Kim Groeneveld uit Vlaardingen was vanochtend onaangenaam verrast toen ze haar auto zag. Die had ineens forse schade die er de dag ervoor nog niet was. ,,Er moet in de afgelopen nacht of vanmorgen iemand tegenaan zijn gereden’’, mailt zij ons. ,,De schade is groot. Er is schade aan de buitenkant van de auto, maar ook aan de binnenkant. Het is dus een aardige klap geweest.’’

Gezien de impact moet ook de auto van de dader beschadigd zijn geraakt. Die dader liet overigens geen briefje achter en dat heeft voor Kim vervelende consequenties. Bij de verzekering hoef je zonder tegenpartij niet aan te kloppen en het waarborgfonds vraagt om minimaal één getuigenverklaring.

Kim is dus op zoek naar getuigen. Wie heeft mogelijk iets gezien of gehoord van de aanrijding van deze zwarte audi a4 die stond geparkeerd op de parkeerplaats Buizerdstraat/Koekkoekstraat in vlaardingen holy. Getuigen kunnen contact opnemen met Kim via het telefoonnummer 06 – 21199839. Er is een beloning voor de gouden tip!