Politie houdt overvaller avondwinkel aan

06-01-2019 112 Redactie

VLARDINGEN - Met een vuurwapen in de hand, overvielen twee tieners zaterdagavond een avondwinkel op de Vondelstraat. Al snel hielden agenten de dader met het vuurwapen aan. De ander wist te ontkomen. Niemand raakte gewond.

Aandachtig zaten de politieagenten van basisteam Vlaardingen in de briefing toen de melding van de overval viel. Ze twijfelden geen seconde en sprintten naar buiten. Dat was niet voor niets. Een van de overvallers hadden ze snel in de boeien. Deze zestienjarige jongen uit Den Haag was in het bezit van een vuurwapen. De andere jongen, vermoedelijk ook rond de zestien jaar, wist te ontkomen op de scooter. Even later werd de kassalade, die ze hadden meegenomen, teruggevonden in de Thorbeckestraat. De winkelier, die werd bedreigd met het vuurwapen, is gelukkig ongedeerd. De zoektocht naar de andere overvaller gaat door.

De overvaller die nog wordt gezocht was vermoedelijk ook rond de zestien jaar en droeg donkere kleding. Op de scooter ging hij er vandoor. Heeft u iets gezien of gehoord wat met de overval te maken heeft? En heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, met 0800-7000.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date